Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
Kpss hazırlıkda bazı püf noktalar

admin
Konu Sayısı :122
Cevap Sayısı :125

2009-03-25 19:41:21

İstanbul kültür üniversitesi eğitim uzmanı Özlem emiroğlu tarafından hazırlanmış yazıyı bilgilerinize sunuyoruz.
Özellikle sınava giderek yaklaştığımız bu günlerde sık sık deneme sınavı çözmeyi ihmal etmeyin. Bu arada gerek dershaneleriniz de gerekse evde yapmış olduğunuz deneme sınavlarında yanlışlarınızın çıkması sizi endişelendirmesin. Elbette yanlışlarınız çıkacaktır. Yapmanız gereken, deneme sınavlarındaki hatalarınızı görmeniz ve gerçek öss sınavında bu hataları en minimuma indirmeye gayret etmeniz olacaktır. Unutmayın, deneme sınavı çözmekle hem pratik kazanmış olacaksınız hem de z..anı etkin kullanmayı öğrenmiş olacaksınız. Aynı z..anda sizin sınava 3 saat 15 dakika adepte olmanızı kolaylaştıracaktır.

Son yılların çıkmış KPSS deneme sınavlarını mutlaka çözün. Çözün ki KPSS sınavının mantığını daha iyi anlayın. Çalışan ve hakkını veren her öğrencinin üstesinden kolayca gelebileceği bir sınav olduğunu görüp, gözünüzde büyütmeyin.

Çok ağır sporlar yapmayın. Kendinizi çok yormayın.

Uyku düzeninizi oturtmaya çalışın. Mümkünse gece kuşu olmayın. Uykunuzu alın

| 1 |