Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
edebiyat bölümü

37aynur
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :1

2009-03-23 15:06:21
ya bu edbyt blmnde okuyan yada mezun oln arkdslar ya bn lise sndaim edebiyt ögrt istiyorum bize sürekli fen edebiyata gitmeyn bisey olunmaz diyor edebiyat blmünü çk istiyorm bu formsyn olayi nasil oluo gereçktn zor mu _? smdiden saolun tskk..

yasmin040

çok güzel almissin kpssden. formasyon neden almadin ales puani mi düsük geldi ben de son sinifim bi yandan ales bi yandan kpss. kafayi yicem. üstelik herkes bir sey diyor.

ikiseksen

arkadasim ben edebiyat mezunuyum bu sene mezun oldum daha formasyon yok yani. 84.138 puan aldim tercihlerimi yaptim diyarbakir-bismil cahit sitki taranci lisesine tayinim de çikti ama atamamin açiklandigi sayfada 'formasyonsuz oldugunuz tespit edildi

ipek

arkadaslar edebiyat bölümünden mezun olup da formasyon almadan yüksek puan alinirsa atama olur mu .çok merak ediyorum cevap alirsam gerçekten çok mutlu olacagim. lütfen acil cevap bekliyorum...........
| 1 |