berna |
| Konu Sayısı |
:0 |
| Cevap Sayısı |
:1 |
|
|
2009-05-03 18:26:15 |
| merhaba, ben bu yaz es durumundan burduru seçmem gerekiyo ama 1. bolgedeyim ve bu yil kalkiyo stajerligim. basvuruda sorun yok ama sizce açarlarmi es durumunda subatta 1 kisi acti cok azzz:( napcaz biz |
|
|

canankan |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
2009-03-23 15:06:21 |
| arkadaslar merhaba,ben 2005 kilavuzunda yanilmiyorsam,1 dolmasa bile satajerlik kursu tasmamlanabilecegine dair bir yazi okudum.benim nisanlim ögretmen ama su anda bolu da asker,uzun donem ayrica,esdurumundan onun yanina gideebilirmiyim acaba,kadrolu sub |
|
|

mehmetboz |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| merhaba arkadaslar, ben istanbulda 4-5 yildir çalisiyorum (ögretmen degilim sskya bagli isçi statüsündeyim). esim ögretmenlige yeni baslicak ve ayrilmak da istemiyoruz. istanbula çikma olasiligi nedir, eger çikmazsa "esim istanbulda" deyip orada baslama o |
|
|

karcicegi |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
:2 |
|
|
| merhaba arkadaslar.bende kapss magdurlarindan biriyim.Bu yil 3. defa girdim bu sinava.Sözlüm özel bir sektörde çalisiyor.Sigortasi aralikta 1 yilini dolduracak.Eger sözlesmeli olarak atanirsan 2008 subatta yanina atanabilirmiyim?Bu konuda bilgsi olan arka |
|
|

ozlem |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| [alinti] Merhaba arkadaslar ben gelecek yil kpss ye girecegim ve nisanlim da benim gibi bir ögretmen adayi. Bize ilk yil es durumundan atama yapilmadigini 1 yil stajerlgimizin kalkmasini beklememiz gerektigini söylüyorlar. Es durumundan atanma imkani kesi |
|
|

özgül |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| [alinti] Merhaba arkadaslar ben gelecek yil kpss ye girecegim ve nisanlim da benim gibi bir ögretmen adayi. Bize ilk yil es durumundan atama yapilmadigini 1 yil stajerlgimizin kalkmasini beklememiz gerektigini söylüyorlar. Es durumundan atanma imkani kesi |
|
|

geveze |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| Merhaba arkadaslar ben gelecek yil kpss ye girecegim ve nisanlim da benim gibi bir ögretmen adayi. Bize ilk yil es durumundan atama yapilmadigini 1 yil stajerlgimizin kalkmasini beklememiz gerektigini söylüyorlar. Es durumundan atanma imkani kesinlikle yo |
|
|

arselna |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| slm formunuza yeni üye oldum.kafami karistiran bir sorum var yanitlarsaniz sevinirm.es durumu özrü nedeniyle kütahya/simav ilçesinden izmir il emrine atandim.klavuzda kararnamaler atama tarihinden ittibaren en geç 1 hafta içinde teblig islemlerinin tamaml |
|
|

onurgül |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| sayin dilek hocam.gelmenizi emin olun çok isterdik ama madem marasa gitmeye karar verdiniz hayirlisi tabi.ama bildigim kadariyla özür grubunu beklemeniz gerekiyor.yine de besni ye bekleriz.ismail hocama da selamlar |
|
|

dilekcankar |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| esimin tayini marasa çikti benim ki ise adiyamana. marasa gitmek için adiyamana çikan tayinimin iptali dilekçesini verdim.özür grubu tayinlerini beklemeden marasa tayinimin yapilmasi mümkün mü acaba? |
|
|