Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
es durumundan atanma

berna
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :1

2009-05-03 18:26:15
merhaba, ben bu yaz es durumundan burduru seçmem gerekiyo ama 1. bolgedeyim ve bu yil kalkiyo stajerligim. basvuruda sorun yok ama sizce açarlarmi es durumunda subatta 1 kisi acti cok azzz:( napcaz biz

canankan

2009-03-23 15:06:21
arkadaslar merhaba,ben 2005 kilavuzunda yanilmiyorsam,1 dolmasa bile satajerlik kursu tasmamlanabilecegine dair bir yazi okudum.benim nisanlim ögretmen ama su anda bolu da asker,uzun donem ayrica,esdurumundan onun yanina gideebilirmiyim acaba,kadrolu sub

mehmetboz

merhaba arkadaslar, ben istanbulda 4-5 yildir çalisiyorum (ögretmen degilim sskya bagli isçi statüsündeyim). esim ögretmenlige yeni baslicak ve ayrilmak da istemiyoruz. istanbula çikma olasiligi nedir, eger çikmazsa "esim istanbulda" deyip orada baslama o

karcicegi
Cevap Sayısı :2

merhaba arkadaslar.bende kapss magdurlarindan biriyim.Bu yil 3. defa girdim bu sinava.Sözlüm özel bir sektörde çalisiyor.Sigortasi aralikta 1 yilini dolduracak.Eger sözlesmeli olarak atanirsan 2008 subatta yanina atanabilirmiyim?Bu konuda bilgsi olan arka

ozlem

[alinti] Merhaba arkadaslar ben gelecek yil kpss ye girecegim ve nisanlim da benim gibi bir ögretmen adayi. Bize ilk yil es durumundan atama yapilmadigini 1 yil stajerlgimizin kalkmasini beklememiz gerektigini söylüyorlar. Es durumundan atanma imkani kesi

özgül

[alinti] Merhaba arkadaslar ben gelecek yil kpss ye girecegim ve nisanlim da benim gibi bir ögretmen adayi. Bize ilk yil es durumundan atama yapilmadigini 1 yil stajerlgimizin kalkmasini beklememiz gerektigini söylüyorlar. Es durumundan atanma imkani kesi

geveze

Merhaba arkadaslar ben gelecek yil kpss ye girecegim ve nisanlim da benim gibi bir ögretmen adayi. Bize ilk yil es durumundan atama yapilmadigini 1 yil stajerlgimizin kalkmasini beklememiz gerektigini söylüyorlar. Es durumundan atanma imkani kesinlikle yo

arselna

slm formunuza yeni üye oldum.kafami karistiran bir sorum var yanitlarsaniz sevinirm.es durumu özrü nedeniyle kütahya/simav ilçesinden izmir il emrine atandim.klavuzda kararnamaler atama tarihinden ittibaren en geç 1 hafta içinde teblig islemlerinin tamaml

onurgül

sayin dilek hocam.gelmenizi emin olun çok isterdik ama madem marasa gitmeye karar verdiniz hayirlisi tabi.ama bildigim kadariyla özür grubunu beklemeniz gerekiyor.yine de besni ye bekleriz.ismail hocama da selamlar

dilekcankar

esimin tayini marasa çikti benim ki ise adiyamana. marasa gitmek için adiyamana çikan tayinimin iptali dilekçesini verdim.özür grubu tayinlerini beklemeden marasa tayinimin yapilmasi mümkün mü acaba?
| 1 | 2