Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
İl, ilçe ve köyler arası uzaklık bulma

manga
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :4

2009-05-08 14:59:58
arkadaşlar mesafe bir yere kadar gidiş geliş imkanı var mı o da önemli.ya da birleştirilmiş sınıf mı.sadece haritaya bakarak tayin istemeyin derim.sonra o haritayı yapanın falan diye cümleler kurmaya başlarsınız.ben o haritayı 3 yıldır kullanıyorum.çok güzel ama uygunluğunu o ilden birine ulaşıpta öyle tayin isteyin bence.k.maraşın 20 km'lik yolu olan gidişiikisaat(eşşek hızıyla tabi)dönüşü üç ay süren köyleri var.haberiniz olsunbenden sölemesi

smileplease
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :1

2009-03-23 15:06:21
oy oy oy sen harikasın dostum bu ne harika bi paylaşım böyle evet işte tam da bize lazım olan bir program sonsuz teşekkürler efendim...

admin
Konu Sayısı :122
Cevap Sayısı :125

2009-03-23 15:06:21
Mesafa uzaklığı ölçme programı SONYMAP_Route_Planner_Europe il, ilçe ve köyler arası mesafe ölçüm prgoramı http://www.atamarehberi.net/haber/detay.k3/315/uzaklik-olcme-programi(atamalar-icin).html bu progam ile gideceğiniz köy yada ilçenin il merkezine ne kadar uzak olduğuadmin2009-05-09 22:42:19
| 1 |