Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
Il, ilçe ve köyler arasi uzaklik bulma

manga
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :4

2009-05-08 14:59:58
arkadaslar mesafe bir yere kadar gidis gelis imkani var mi o da önemli.ya da birlestirilmis sinif mi.sadece haritaya bakarak tayin istemeyin derim.sonra o haritayi yapanin falan diye cümleler kurmaya baslarsiniz.ben o haritayi 3 yildir kullaniyorum.çok güzel ama uygunlugunu o ilden birine ulasipta öyle tayin isteyin bence.k.marasin 20 km'lik yolu olan gidisiikisaat(essek hiziyla tabi)dönüsü üç ay süren köyleri var.haberiniz olsunbenden sölemesi

smileplease
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :1

2009-03-23 15:06:21
oy oy oy sen harikasin dostum bu ne harika bi paylasim böyle evet iste tam da bize lazim olan bir program sonsuz tesekkürler efendim...

admin
Konu Sayısı :123
Cevap Sayısı :126

2009-03-23 15:06:21
Mesafa uzakligi ölçme programi SONYMAP_Route_Planner_Europe il, ilçe ve köyler arasi mesafe ölçüm prgorami http://www.atamarehberi.net/haber/detay.k3/315/uzaklik-olcme-programi(atamalar-icin).html bu progam ile gideceginiz köy yada ilçenin il merkezine ne kadar uzak olduguadmin2009-05-09 22:42:19
| 1 |