berna |
| Konu Sayısı |
:0 |
| Cevap Sayısı |
:1 |
|
|
2009-05-03 18:26:15 |
| merhaba, ben bu yaz eş durumundan burduru seçmem gerekiyo ama 1. bolgedeyım ve bu yıl kalkıyo stajerlığım. başvuruda sorun yok ama sizce açarlarmı eş durumunda şubatta 1 kısı actı cok azzz:( napcaz biz |
|
|

canankan |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
2009-03-23 15:06:21 |
| arkadaslar merhaba,ben 2005 kılavuzunda yanılmıyorsam,1 dolmasa bıle satajerlık kursu tasmamlanabılecegine dair bir yazı okudum.benim nişanlım öğretmen ama şu anda bolu da asker,uzun donem ayrıca,esdurumundan onun yanına gıdeebılırmıyım acaba,kadrolu sub |
|
|

mehmetboz |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| merhaba arkadaşlar, ben istanbulda 4-5 yıldır çalışıyorum (öğretmen değilim sskya bağlı işçi statüsündeyim). eşim öğretmenliğe yeni başlıcak ve ayrılmak da istemiyoruz. istanbula çıkma olasılığı nedir, eğer çıkmazsa "eşim istanbulda" deyip orada başlama o |
|
|

karcicegi |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
:2 |
|
|
| merhaba arkadaşlar.bende kapss mağdurlarından biriyim.Bu yıl 3. defa girdim bu sınava.Sözlüm özel bir sektörde çalışıyor.Sigortası aralıkta 1 yılını dolduracak.Eğer sözleşmeli olarak atanırsan 2008 şubatta yanına atanabilirmiyim?Bu konuda bilgsi olan arka |
|
|

ozlem |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| [alinti] Merhaba arkadaşlar ben gelecek yıl kpss ye gireceğim ve nişanlım da benim gibi bir öğretmen adayı. Bize ilk yıl eş durumundan atama yapılmadığını 1 yıl stajerlğimizin kalkmasını beklememiz gerektiğini söylüyorlar. Eş durumundan atanma imkanı kesi |
|
|

özgül |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| [alinti] Merhaba arkadaşlar ben gelecek yıl kpss ye gireceğim ve nişanlım da benim gibi bir öğretmen adayı. Bize ilk yıl eş durumundan atama yapılmadığını 1 yıl stajerlğimizin kalkmasını beklememiz gerektiğini söylüyorlar. Eş durumundan atanma imkanı kesi |
|
|

geveze |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| Merhaba arkadaşlar ben gelecek yıl kpss ye gireceğim ve nişanlım da benim gibi bir öğretmen adayı. Bize ilk yıl eş durumundan atama yapılmadığını 1 yıl stajerlğimizin kalkmasını beklememiz gerektiğini söylüyorlar. Eş durumundan atanma imkanı kesinlikle yo |
|
|

arselna |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| slm formunuza yeni üye oldum.kafamı karıştıran bir sorum var yanıtlarsanız sevinirm.eş durumu özrü nedeniyle kütahya/simav ilçesinden izmir il emrine atandım.klavuzda kararnamaler atama tarihinden ittibaren en geç 1 hafta içinde tebliğ işlemlerinin tamaml |
|
|

onurgül |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| sayın dilek hocam.gelmenizi emin olun çok isterdik ama madem maraşa gitmeye karar verdiniz hayırlısı tabi.ama bildiğim kadarıyla özür grubunu beklemeniz gerekiyor.yine de besni ye bekleriz.ismail hocama da selamlar |
|
|

dilekcankar |
| Konu Sayısı |
| Cevap Sayısı |
|
|
| eşimin tayini maraşa çıktı benim ki ise adıyamana. maraşa gitmek için adıyamana çıkan tayinimin iptali dilekçesini verdim.özür grubu tayinlerini beklemeden maraşa tayinimin yapılması mümkün mü acaba? |
|
|