Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
eş durumundan atanma

berna
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :1

2009-05-03 18:26:15
merhaba, ben bu yaz eş durumundan burduru seçmem gerekiyo ama 1. bolgedeyım ve bu yıl kalkıyo stajerlığım. başvuruda sorun yok ama sizce açarlarmı eş durumunda şubatta 1 kısı actı cok azzz:( napcaz biz

canankan

2009-03-23 15:06:21
arkadaslar merhaba,ben 2005 kılavuzunda yanılmıyorsam,1 dolmasa bıle satajerlık kursu tasmamlanabılecegine dair bir yazı okudum.benim nişanlım öğretmen ama şu anda bolu da asker,uzun donem ayrıca,esdurumundan onun yanına gıdeebılırmıyım acaba,kadrolu sub

mehmetboz

merhaba arkadaşlar, ben istanbulda 4-5 yıldır çalışıyorum (öğretmen değilim sskya bağlı işçi statüsündeyim). eşim öğretmenliğe yeni başlıcak ve ayrılmak da istemiyoruz. istanbula çıkma olasılığı nedir, eğer çıkmazsa "eşim istanbulda" deyip orada başlama o

karcicegi
Cevap Sayısı :2

merhaba arkadaşlar.bende kapss mağdurlarından biriyim.Bu yıl 3. defa girdim bu sınava.Sözlüm özel bir sektörde çalışıyor.Sigortası aralıkta 1 yılını dolduracak.Eğer sözleşmeli olarak atanırsan 2008 şubatta yanına atanabilirmiyim?Bu konuda bilgsi olan arka

ozlem

[alinti] Merhaba arkadaşlar ben gelecek yıl kpss ye gireceğim ve nişanlım da benim gibi bir öğretmen adayı. Bize ilk yıl eş durumundan atama yapılmadığını 1 yıl stajerlğimizin kalkmasını beklememiz gerektiğini söylüyorlar. Eş durumundan atanma imkanı kesi

özgül

[alinti] Merhaba arkadaşlar ben gelecek yıl kpss ye gireceğim ve nişanlım da benim gibi bir öğretmen adayı. Bize ilk yıl eş durumundan atama yapılmadığını 1 yıl stajerlğimizin kalkmasını beklememiz gerektiğini söylüyorlar. Eş durumundan atanma imkanı kesi

geveze

Merhaba arkadaşlar ben gelecek yıl kpss ye gireceğim ve nişanlım da benim gibi bir öğretmen adayı. Bize ilk yıl eş durumundan atama yapılmadığını 1 yıl stajerlğimizin kalkmasını beklememiz gerektiğini söylüyorlar. Eş durumundan atanma imkanı kesinlikle yo

arselna

slm formunuza yeni üye oldum.kafamı karıştıran bir sorum var yanıtlarsanız sevinirm.eş durumu özrü nedeniyle kütahya/simav ilçesinden izmir il emrine atandım.klavuzda kararnamaler atama tarihinden ittibaren en geç 1 hafta içinde tebliğ işlemlerinin tamaml

onurgül

sayın dilek hocam.gelmenizi emin olun çok isterdik ama madem maraşa gitmeye karar verdiniz hayırlısı tabi.ama bildiğim kadarıyla özür grubunu beklemeniz gerekiyor.yine de besni ye bekleriz.ismail hocama da selamlar

dilekcankar

eşimin tayini maraşa çıktı benim ki ise adıyamana. maraşa gitmek için adıyamana çıkan tayinimin iptali dilekçesini verdim.özür grubu tayinlerini beklemeden maraşa tayinimin yapılması mümkün mü acaba?
| 1 | 2