Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
Atamam gün içinde degisti?

esirtgen
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :4

2009-10-01 22:43:20
yalniz degilsiin kardes
benim atamam da 11.26'da 4. tercihim olan Trabzon Of'a çikti.gece 23.30 da baktigimda 8. tercihim olan Hakkari Yüksekova'ya döndü, elimde ekran görüntüsü var ve bakanliga bilgi edinme yasasi geregi bunun nedeni nedir diye soran e-ileti gönderdim.cevap olarak basvurunuz onaylandi diye e-ileti geldi ve cevaplama süresi yasal olarak 6 Ekim; ama ben gelecek cevabi biliyorum: "atamaniz yapilmistir personel.gov.tr den ögrenebilirsiniz." gibi bastansavma ve cevap olmayan bir gönderi.puanlara bakiniz ve görevinize devam ediniz bence. en iyisi bu. hakkinizi da ahirette arayiniz ben öyle yapacagim.

esirtgen
Cevap Sayısı :4

2009-08-29 15:19:02
[QUOTE=belengaz23]hani bunlarin anli secde görüyor,hanimlari türbanli diye bu halk bunlara oy verdi neden verdi; bunlar yalan söylemezler yolsuzluk yapmazlar,adam kayirmazlar,herkesin hakki neyse verirlerdi hani bunlarin müslümanliklari..hanimini örtmekle dostlar pazarda görsün diye cuma namazlarina gidip boy göstermekle müslümanlik oluyorsa vallaha bizde yapalim mali götürelim[/QUOTE]
en yakin arkadasi Sami Ofer adinda bir yahudi olan, ABD nin ve Israil'in her dedigini yapmayi görev edinen bir baskabadayinin ve partisinin nasil olur da müslümanlarin lideriymis gibi algilanmasina siz de alet olursunuz degerli ögretmenim:)

belengaz23
Cevap Sayısı :1

2009-08-25 14:29:01
hani bunlarin anli secde görüyor,hanimlari türbanli diye bu halk bunlara oy verdi neden verdi; bunlar yalan söylemezler yolsuzluk yapmazlar,adam kayirmazlar,herkesin hakki neyse verirlerdi hani bunlarin müslümanliklari..hanimini örtmekle dostlar pazarda görsün diye cuma namazlarina gidip boy göstermekle müslümanlik oluyorsa vallaha bizde yapalim mali götürelim
| 1 |