Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
Atamalarin tamaminda hata

arifd
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :24

2009-09-02 16:34:33
adaletsizlik
evet 8000 okul öncesi karariyla meb diger branslari (içindwe bewnde dahil) magdur ediyor mebin yaptigi "8000 biz okul öncesine ayirdik hadi kalan 7000 inide aranizda paylasin" demekten baska birsey degil.madem 8000 atayacakdin o halde toplamda 15000 degil 20000-30000 atayacaksin gerçekten büyük haksizlik ADALETSIZLIK. ben fizikçiyim anlamadigim yillarca kayda deger fizikçi atanmiyor ama nedense hala fizikçiye okul öncesi kadar ihtiyaç yok ki(!) bizi atamiyorlar gidip ögretmenligin en zor bölümünde okuyayim mebte bana kusura bakma size çok ihtiyacimiz yok desin.Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ARKADASLAR SEWSIMIZI DUYURALIM

arifd

2009-09-02 16:33:54
[):] Bizler fizik ögretmeni adaylari olarak dün açiklanan kontenjanlarla hüsrana ugradik.Fizik ögretmenligine kontenjan ayrilmamis.Bunun mantikli bir açiklamasini bizler egitimli gençlik olarak bulamiyoruz.2009kpss sinavi Türkiye 1. fizik ögretmenligi mezunu bir arkadas olmustu.Yayinlanan kontenjanlara göre kendiside suan issiz.Bakanligimizin ögretmen olabilmek için açtigi ve bizleri ölçerek elemeye tabi tuttugu KPSS sinavinda 1. olarak bu sartlar altinda en iyi oldugunu ispatlayan kisi bile issiz kalacaksa bu sinavin ne kadar geçerli oldugu tartisilir. Fizik liselerde okutulan bir bilim dalidir ve güzel ülkemizin kalkinabilmesi için bu bilim dalinda çalismalar yapan bilim adamlarina ve bilim adamlarinin hakkiyla yetisebilmesi için fizik ögretmenlerine ihtiyaç vardir.Yapilan kamuoyu yoklamasiyla ülkede bir çok okulda fizik ögretmeni açiginin oldugu alenen görülecektir. Yeni egitim yilina hiç fizik ögretmeni almadan baslamak , liselerde ögretmen bekleyen gençler adina büyük bir talihsizliktir.Ve bu bakanligimizin acilen düzeltmesi gereken bir ayibidir…
Yazan:zeynep 01.09.2009 16:32:29

arifd

2009-09-02 16:32:22

Atamalarin tamaminda hata
merhaba arkadaslar, bende ögretmenlik atama basvurusunu duyunca hüsrana ugrayanlardanim. 1998 yilinda kimya böülümden bölüm birincisi olarak mezun oldum ve pedagojik formasyon aldim. mezun olmadan bir önceki sene yani 1997 yilinda o kadar fazla sayida ögretmen atamasi yapildi ve o kadar ilgisiz branslar alindiki tahmin ble edemezsiniz ama ben mezun olduktan sonra sinav konuldu ve o dönemde en fazla 10 tane kümya ögretmeni atandi. ben 11 yildir hem ögretmen olabilmek için ders çalisiyorum hemde hayatimi devam edebilmek için de özel sirketlerde çalistim ikisi birlikte çok zor tabiki. Su an kriz nedeniyle issizim ve ögretmenlikden baska da sansim yok ben zaten bu meslegi severek de yaparim. su anda yeni yasa nedeniyle hiç bir sosyal güvencem yok yani hasta oldugum zaman cebimden vermek zorunda kalacaktim bu nedenle yesil kart almak zorunda kaldim. bir üniversite mezunu için bunun ne kadar zor oldugunu tahmin bile edemezsiniz. umarim MEB bizler için birseyler yapar. Ayrica tüm ögretmenlere saygim sonsuz ama çevremde veya televizyonda duyuyorum 30-40 yildir ögretmenlik yapan bir çok ögretmen var artik bu kadar issiz üniversite mezunu varken artik emekli olun da bizlere sira gelsin. hepimiz artik issizlikten bunaldik ve bir çok arkadasimizin da artik psikolojik sorunlarinin olduguna inaniyorum
Yazan:sevila 02.09.2009 12:28:16
| 1 |