Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
Fikralar "1"

aRild
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :5

2009-03-23 15:06:21
Sabah anne, oglunun odasina girdi ve onu uyandirdi * "Haydi oglum, uyan artik... Okula geç kalacaksin..." Oglu, yari açik gözlerle annesine bakti ve uykulu bir sesle ; "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oglunun istegine karsi çik

aRild

Ögrencinin biri Misir'da üniversite okuyormus. Yazililar bittikten sonra sömestir tatili olmus. Arkadasi Ali'ye, ben memleketime gidiyorum sen bana notlarimi iletirsin: Eger bir zayifim varsa Ali'nin selami var, iki zayifim varsa Muhammed'in selami var, ü

aRild

ört üniversite ögrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini kaçirirlar, sinav ertesinde hocalarini yakalayip, zar zor bindikleri arabanin lastigi patladigi için sinavi kaçirdiklarina ikna ederler. Kadin, yalvarmalarina dayanamayarak, bu dört ar

aRild

emel üniversite sinavina girmis. Her soruda yazi tura atarak cevaplari vermis. Iki saat sonra ögrencilerin çogu sinav kagidini verip salonu terk etmis, Temel hala yazi tura atiyor. Ögretmen gelip basina dikilmis: - Temel hepsini yazi tura atiyorsun, hala

aRild

Bir mahkeme salonu düsünün... Bir davada taniklik etmesi için kürsüye yasli bir teyzeyi çagirirlar.Kadin yerine oturur ve davalinin avukati kadina yaklasir. "Bayan Jones,beni taniyormusunuz?"Yasli teyze cevap verir: "Ah evet bay Williams,sizi çocuklugu

ogrtmnhanm
Cevap Sayısı :55

[:D]

BURAL
Cevap Sayısı :1

[):][:D][kalp]

admin
Konu Sayısı :123
Cevap Sayısı :126

[renk=kirmizi]Bilimadami Ve Pire ..[/yazikapa] Bir bilim Adami pirelerle deney yapiyor. pireye "siçra" diyor. pire Siçriyor pirenin kanatlarini Kopariyor ve "siçra" diyor, Pire yine siçriyor!.. raporunu söyle yaziyor; "pire

admin
Konu Sayısı :123
Cevap Sayısı :126

[renk=kirmizi]Çay Fasli [/yazikapa] Bir amerikali, bir ingiliz ve Bir irakli kahvede oturmus çay Içiyorlarmis. amerikali çayini bitirince bardagi havaya Firlatmis, Silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "bizde bardakl
| 1 |