Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa   onay formu Mail Onaylama  Yeni MesajlarOnay Kodu İste  Yeni MesajlarŞifre Hatırlatma   Yeni konularYeni Eklenen Konular
yeni uye Yeni Üye
   En Çok Okunan Konular   En Çok Cevaplanan Konular Forum Yardım Forum Yardım  Forumu Ara Arama  
Fıkralar "1"

aRild
Konu Sayısı :0
Cevap Sayısı :5

2009-03-23 15:06:21
Sabah anne, oglunun odasina girdi ve onu uyandirdi * "Haydi oglum, uyan artik... Okula geç kalacaksin..." Oglu, yari açik gözlerle annesine bakti ve uykulu bir sesle ; "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oglunun istegine karsi çik

aRild

Öğrencinin biri Mısır'da üniversite okuyormuş. Yazılılar bittikten sonra sömestır tatili olmuş. Arkadaşı Ali'ye, ben memleketime gidiyorum sen bana notlarımı iletirsin: Eğer bir zayıfım varsa Ali'nin selamı var, iki zayıfım varsa Muhammed'in selamı var, ü

aRild

ört üniversite öğrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini kaçırırlar, sınav ertesinde hocalarını yakalayıp, zar zor bindikleri arabanın lastiği patladığı için sınavı kaçırdıklarına ikna ederler. Kadın, yalvarmalarına dayanamayarak, bu dört ar

aRild

emel üniversite sınavına girmiş. Her soruda yazı tura atarak cevapları vermiş. İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş, Temel hala yazı tura atıyor. Öğretmen gelip başına dikilmiş: - Temel hepsini yazı tura atıyorsun, hala

aRild

Bir mahkeme salonu düşünün... Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar.Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır. "Bayan Jones,beni tanıyormusunuz?"Yaşlı teyze cevap verir: "Ah evet bay Williams,sizi çocukluğu

ogrtmnhanm
Cevap Sayısı :55

[:D]

BURAL
Cevap Sayısı :1

[):][:D][kalp]

admin
Konu Sayısı :122
Cevap Sayısı :125

[renk=kırmızı]Bilimadamı Ve Pire ..[/yazikapa] Bir bilim Adamı pirelerle deney yapıyor. pireye "sıçra" diyor. pire Sıçrıyor pirenin kanatlarını Koparıyor ve "sıçra" diyor, Pire yine sıçrıyor!.. raporunu şöyle yazıyor; "pire

admin
Konu Sayısı :122
Cevap Sayısı :125

[renk=kırmızı]Çay Faslı [/yazikapa] Bir amerikali, bir ıngiliz ve Bir ırakli kahvede oturmus çay İçiyorlarmis. amerikali çayını bitirince bardagi havaya Firlatmis, Silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "bizde bardakl
| 1 |